BBQ: Royaal gevulde spiesen!

Ingrediënten en benodigdheden
  • 1 gele paprika
  • 4 kipdijbraadsticks
  • 8 gehaktballen kalf/rund
  • 3 el olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 3 takjes tijm
  • t tl komijnzaad
  • 2 rode uien
  • 250 gr champignongs
  • 1 scheut curry- of kerriesaus
  • 4 lange metalen spiesen
  • 1 barbecue

BBQ Tip!

Lekker met een groene verse salade, met bijvoorbeeld ijsbergsla en komkommer!

Bereidingswijze

Maak de paprika schoon en snijd in 8 gelijke stukken.

Meng in een schaal de kipdij met de gehaktballen, paprika, olijfolie, knoflook, tijm, komijnzaad en peper naar smaak. Marineer 1-2 uur afgedekt in de koelkast.

Steek de barbecue aan. Rijg de kip, gehaktballen, paprika, rode ui en champignons aan de spiesen. Ga door tot alle ingrediënten verwerkt zijn.

Gril de spiesen op de hete barbecue in 10 min. rondom bruin en gaar. Serveer de spiesen met de currysaus.

Start typing and press Enter to search

Varkensoesters