Hapje van paté

Ingrediënten en benodigdheden
  • 160 gram paté
  • 4 plakken peperkoek
  • 1 mango
  • 20 gram roomboter
  • 1 el honing
  • 1 el bruine suiker
  • pijnboompitten
  • maandzaad
  • ronde uitsteker ø 3cm

Bereidingswijze

Steek rondjes uit de peperkoek.

Pel de mango en snijd het vruchtvlees in grote schijven. Steek rondjes uit de schijven.

Smelt de boter (niet bruin laten worden), en voeg de honing en de suiker toe. Laat dit karamelliseren en haal het van het vuur af.

Schep voorzichtig de mangoschijfjes erdoorheen.

Maak de uitsteker nat met koud water en steek rondjes uit de paté.

Beleg een rondje peperkoek met een rondje mango en een rondje paté.

Garneer af met pijnboompitten, wat groen of zwart maanzaad.

Start typing and press Enter to search