Halveer de cherrytomaten en snijd de champignons in schijfjes.
Meng de witte balsamico azijn met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Verhit wat olie in de pan en bak de champignons licht bruin. Haal ze daarna uit de pan.
Kruid de biefstukreepjes met wat peper en zout.
Verhit wat olie in de pan en bak de reepjes snel om en om.
Verdeel de rucola over 4 borden, en beleg met de cherrytomaten, champignons en biefstukreepjes.
Verdeel de dressing over de borden en daarna de pijnboompitten en wat geschaafde Parmezaanse kaas.
Salade met biefstukreepjes2019-01-162019-01-16https://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2018/04/4279-maros-logo-nieuw-wit.pngMaros Roosendaalhttps://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2019/01/recept.jpg200px200px