Hongaarse Goulashsoep

Ingrediënten en benodigdheden
  • 500 gram rundvleesblokjes
  • 3 paprika’s (3 kleuren)
  • 3 uien
  • 3 aardappelen
  • 1,5 liter boullion
  • 2 tl paprikapoeder
  • Mespunt cayennepeper
  • 30 gram bloem
  • mix voor goulashsoep (pakje)

Bereidingswijze

Snijd de paprika’s in reepjes en de uien in blokjes. Schil de aardappelen en snijd deze ook in blokjes.

Meng de paprikapoeder en de cayennepeper door het vlees.

Verhit een scheut olie in de pan, en fruit hierin de uien. Voeg het vlees samen met de bloem toe en bak mee tot het bruin is.  Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en voeg de mix voor goulashsoep toe. Stoof alles op een laag vuur gaar.

Voeg de paprika en de aardappelblokjes toe en laat alles nog zachtjes stoven tot de aardappels gaar zijn.

Lekker met een stokbroodje!.

Start typing and press Enter to search