Kip cashew uit Reishonger

    • Bereidingstijd: 20/30 min
    • Aantal personen: 4
Ingrediënten en benodigdheden
    • 4 el zonnebloemolie
    • 666.7 gr kipfilet in blokjes
    • 5.3 teentjes knoflook fijngehakt
    • 5.3 bosuitjes in grove stukken
    • 1.3 rode peper in ringen
    • 1.3 ui grof gesnipperd
    • 133.3 gr cashewnoten gebrand, ongezouten
    • 2.7 el palmsuiker
    • 2.7 el sojasaus
    • 1.3 el vissaus
    • 1.3 el oestersaus

Bereidingswijze

Verhit de olie in een wokpan en voeg hier de kipfilet aan toe. Wok deze net zolang mee tot de kipfilet bruin kleurt.

Voeg vervolgens de knoflook, bosuitjes, rode peper en ui toe. Wok de groenten mee tot de ui zacht is geworden.

Doe vervolgens alle andere ingrediënten in de pan en wok het geheel op hoog vuur tot de cashewnoten plakkerig zijn geworden.

Serveer het gerecht op Thaise wijze met jasmijnrijst en chili-olie als je de Kip Cashew nog niet pittig genoeg vindt.

Eet smakelijk!

Start typing and press Enter to search