Leg het vlees ongeveer een uur op een rooster in de oven en check met een kernthermometer hoe warm de kern is (de perfecte temperatuur van de kern is 45°C).
Haal het vlees uit de oven en laat het rusten in aluminiumfolie.
Leg de Pimientos de Padron in een aluminiumbakje en besprenkel met olie. Plaats het bakje op de barbecue en laat de pepers mooi bruin worden. Let op: schep de pepers af en toe om. Haal ze van de barbecue af en bestrooi met grof zeezout.
Meng de honing, wat peper, zout en de verse kruiden met een scheut olie door elkaar en smeer de rosbief rondom in.
Grill de rosbief ongeveer 10 minuten op de barbecue en keer regelmatig om. Is het vlees mooi gebakken? Haal het van de barbecue en laat 1 minuut rusten.
Snijd het vlees in plakken van 1 cm en bestrooi met zeezout. Serveer met de pepers.
Eet smakelijk!
Rosbief van de BBQ met Pimientos de Padron2019-06-272019-06-27https://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2018/04/4279-maros-logo-nieuw-wit.pngMaros Roosendaalhttps://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2019/06/bbq-recept-rosbief.jpg200px200px