600 gr ovengroente zoete aardappel, peen, prei, rode ui
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de kikkererwten in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
Meng de olie met de garam masala, peper en eventueel zout. Verdeel de ovengroenten en kikkererwten over een met bakpapier beklede bakplaat. Meng met de specerijenolie. Rooster 30 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
Kruid het gehakt en vorm ondertussen met vochtige handen ca. 3 balletjes per persoon van het kip gehakt.
Neem de bakplaat na 15 min. uit de oven en schep om. Leg de gehaktballetjes erbij en bak nog 15 min.
Traybake met kikkererwten en kip gehaktballetjes2024-10-112024-11-11https://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2018/04/4279-maros-logo-nieuw-wit.pngMaros Roosendaalhttps://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2022/06/maros-roosendaal-recept-traybake-kipgehakt-header.jpg200px200px