Wij zijn Maros Roosendaal

Al sinds 1975 bent u bij familie Peeters aan het juiste adres voor een lekker stuk ambachtelijk, vers vlees!

Maros Roosendaal is als slager, al een lange tijd een begrip in Roosendaal en omstreken. Al sinds 1975 bent u bij familie Peeters aan het juiste adres voor een lekker stukje vlees!

We zijn gespecialiseerd in vers, ambachtelijk vlees dat we verwerken in onze eigen werkplaats. Maar naast de kwaliteit van onze producten, vinden we de prijs zeker niet onbelangrijk. Kwaliteit vlees moet voor iedereen beschikbaar zijn, Maros Roosendaal biedt u graag eerlijke prijzen.

De familie Peeters en medewerkers staan voor u klaar in de winkel aan de Voltastraat 9 in Roosendaal. Naast het leveren van goede producten, staat ons team iedere dag klaar om u te helpen en van persoonlijk advies te voorzien, om u zo te helpen aan de perfecte ingrediënten voor uw maaltijd.

De gezichten van Maros Roosendaal

Perfect vlees voor op de barbecue

Slagerij Maros Roosendaal heeft al jaren ervaring in het verzorgen van barbecues, en heeft u een ruime keuze aan verse BBQ producten. Met ruime keuze uit verschillende pakketen bepaalt u zelf wat voor vlees u in uw pakket wilt. Wij bieden u de garantie dat ieder barbecue pakket altijd volledig naar u wens is, en vol zit met het allerbeste vlees. Zo heeft u altijd een onverzorgde, goede barbecue!

De barbecuepakketten van Maros vers vlees bieden voor ieder wat wils: van sappige runderbiefstuk, satéstokjes, speklapjes tot een sappige lamskarbonade. Ook aan de visliefhebber is gedacht: u kunt kiezen uit een garnalenspies, zalmpaprika spies,en witvis spies. Wij leveren in het grootste gedeelte van West-Brabant en de grensstreek in België, van Essen tot Oudenbosch en van Bergen op Zoom tot en met Etten-Leur en Breda.

Gourmetschalen, hapjespannen en meer!

Ook bieden we u een ruime keuze aan smakelijke en verse gourmet producten. Ook hierbij bepaalt u zelf wat voor vlees u in uw pakket wilt. Om u van alle gemakken te voorzien, is er ons ALL-IN pakket. Een compleet verzorgd gourmet feest! Alles wat u nodig heeft, gratis thuisbezorgd en schoongemaakt. Zelfs de afwas nemen we mee! Voor een overheerlijk en onvergetelijk feest bestaat ons assortiment ook uit hapjesschalen, hapjespannen en satépannen, die leverbaar zijn in een zelf opwarmende pan.

Nog meer lekkers

bbq basis pakket

Een ruime keuze aan smakelijke en verse barbecue producten, supersimpel te bestellen!

gourmet maros roosendaal

Maros Vers Vlees biedt u een ruime keuze aan smakelijke en verse gourmet producten. U bepaalt zelf wat voor vlees u in uw pakket wilt.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen, recepten en acties.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van onze aanbiedingen, recepten en acties.

Start typing and press Enter to search