Kipsatévlees met kokosnasi

Ingrediënten (4 personen)
    • 350 gr witte rijst
    • 450 gr nasigroenten
    • 350 gr kipsatévlees
    • 1 el traditionele olijfolie
    • 150 ml water
    • 50 gr mix voor nasi
    • 3 el ketjap
    • 100 gr gemalen kokos
    • 60 gr kroepoek
Recept Maros Roosendaal kipsatevleese nasi

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper uit het groentepakket en snijd het vruchtvlees in ringetjes.

Verhit olie in een grillpan en bak de kipsaté tot ze gaar zijn.

Verhit de olie in een wok en roerbak de nasigroente en peperringetjes 5 min. Voeg het water, de kruidenmix en ketjap toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak 3 min. mee.

Voeg de kokos en rijst toe en laat het geheel goed warm worden. Schep de nasi op borden en serveer met de saté en kroepoek.

Eet smakelijk!!

Serveertip: lekker met satésaus
Combinatietip: gebruik eens geroerbakte broccoliroosjes

Bron: Albert Heijn

Start typing and press Enter to search

varkenshaasjes Maros roosendaal slager header