Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper uit het groentepakket en snijd het vruchtvlees in ringetjes.
Verhit olie in een grillpan en bak de kipsaté tot ze gaar zijn.
Verhit de olie in een wok en roerbak de nasigroente en peperringetjes 5 min. Voeg het water, de kruidenmix en ketjap toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak 3 min. mee.
Voeg de kokos en rijst toe en laat het geheel goed warm worden. Schep de nasi op borden en serveer met de saté en kroepoek.
Eet smakelijk!!
Serveertip: lekker met satésaus Combinatietip: gebruik eens geroerbakte broccoliroosjes
Kipsatévlees met kokosnasi2024-04-262024-04-29https://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2018/04/4279-maros-logo-nieuw-wit.pngMaros Roosendaalhttps://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2023/02/maros-roosendaal-recept-kipsatevlees-header.jpg200px200px