Spaanse gehaktballetjes met rucola

Ingrediënten en benodigdheden
    • 500 gram rundergehakt
    • 1 zakje gehaktkruiden
    • 1 ei
    • paneermeel
    • 1 theelepel paprikapoeder
    • 50 ml melk
    • 50 g amandelen, grof gehakt
    • olijfolie
    • 1 fles Heinz Tomato Creation Authentic
    • 1 zakje rucola

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de gehaktkruiden, ei, paneermeel, paprikapoeder, melk en gehakte amandelen.

Maak van het mengsel kleine gehaktballetjes en bak deze in de olijfolie gaar.

Blus het geheel met Heinz Tomato Creation Authentic af. Laat het gerecht 5 minuten zacht stoven.

Garneer het gerecht met rucola. Lekker als bijgerecht of als tapas.

Eet smakelijk!

Bron: okokorecepten

Start typing and press Enter to search

Recept Maros Roosendaal verse worstkipfilet Maros roosendaal slager