Gehaktpannetje

Ingrediënten (4 personen)
    • 1 courgette
    • 8/10 aardappels (voorgekookt)
    • 1 paprika
    • 300 gram gehakt
    • 2 tl kerriepoeder
    • 2 tl paprikapoeder
    • 4 eetlepels yoghurt
    • Snufje zout en peper
    • Gehaktkruiden
Maros Roosendaal Recept gehaktpannetje

Bereidingswijze

Kook de aardappels gaar in circa 15-18 minuten.

Snijd de paprika en courgette in stukjes. Breng het geheel op smaak met een theelepel gehaktkruiden.

Giet een scheutje olie in een pan en rul het gehakt. Haal het gehakt uit de pan.

Voeg eventueel nog een klein beetje extra olie toe. Bak vervolgens de courgette met de paprika, kerriepoeder en het paprikapoeder. Na circa 3-4 minuten voeg je de stukjes gekookte aardappel toe.

Laat het geheel ongeveer 2-3 minuten bakken. Voeg vervolgens het gebakken gehakt en een snufje zout en peper toe.

Als allerlaatste voeg je de yoghurt toe. Meng het geheel goed door elkaar en klaar is je gehaktpannetje.

Eet smakelijk

Start typing and press Enter to search

Maros Roosendaal Recept kippendijfilet traybake harissa