Bami met wokgroente

Ingrediënten (4 personen)
    • 2 tenen knoflook
    • 1 rode peper
    • 2 el arachideolie
    • 350 gr nasivlees
    • 2 tl gemalen komijn
    • 6 el ketjap
    • 800 gr Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
    • 250 gr eiermie
    • 1 bosje salade-ui
    • 8 el seroendeng
Maros Roosendaal Recept bami

Bereidingswijze

Breng een ruime pan water aan de kook. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

Verhit de olie in de wok en roerbak het nasivlees met de komijn, ketjap, knoflook en rode peper 2 min. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min.

Doe als het water kookt de noedels in de pan en kook in 5 min. beetgaar. Giet af.

Snijd ondertussen de salade-ui in dunne ringen. Voeg de noedels toe aan het vlees en schep om. Verdeel de bami over diepe kommen en bestrooi met de salade-ui en seroendeng.

Eet smakelijk

Bron: Albert-Heijn

Start typing and press Enter to search

Maros Roosendaal Recept cordon bleu uitgelichtVacature Maros Roosendaal