Was de paprika, maak hem schoon en snijd in kleine stukjes. Pel de knoflook en hak fijn. Pel de sjalot en snipper deze heel fijn. De kappertjes hak je grof.
Meng in een kom de mayonaise, mosterd, paprika, knoflook, ui en kappertjes door elkaar.
Snijd de fricandeau, achterham en salami klein.
Was de sla en maak het droog (bij voorkeur in een slacentrifuge of dep het droog). Snijd de sla in dunne reepjes.
Schep het vlees en de slareepjes luchtig door de kappertjessaus. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de sla op een schaal of bord en doe het vleesmengsel hier op. Serveren met patat frites of pasta.
hamfricandeau met kappertjessaus2024-08-202024-08-23https://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2018/04/4279-maros-logo-nieuw-wit.pngMaros Roosendaalhttps://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2022/07/maros-roosendaal-recept-varkensfricandeau-uitgelicht.jpg200px200px