Roerbak met gnocchi en speklapjes

Ingrediënten (4 personen)
    • 200 g paddenstoelen voor risotto
    • 1 salade-uitje
    • 300 g gnocchi
    • 4 speklapjes à la minute
    • 2 el sojasaus
    • 1½ el arachideolie
    • 200 g verse spinazie
Recept roerbak met Gnocchi en speklapjes Maros Roosendaal slager

Bereidingswijze

Snijd de paddenstoelen in stukken en de salade-ui in ringen. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af als de gnocchi gaat drijven

Bestrijk de speklapjes met het bakkwastje met de helft van de sojasaus. Verhit ⅓ van de olie in een koekenpan en bak de speklapjes in 6 min. krokant. Keer halverwege.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de paddenstoelen 3 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Voeg de gnocchi en de rest van de sojasaus toe en bak 2 min. mee. Verdeel over de borden en verdeel de speklapjes erover. Bestrooi met de salade-ui.

Eet smakelijk!!

Bron: Albert Heijn

Start typing and press Enter to search

Maros Roosendaal Recept bbq varkenshaasMaros Roosendaal Recept gehakt hongaars header