Rundersukadestoof met hummus en pitabrood

Ingrediënten (4 personen)
    • 800 gr sukadelappen (slow cook)
    • 600 gr hummus (naturel)
    • 3 el granaatappelpitten (uit de diepvries)
    • 2 el peterselie (fijngesneden)
    • 0,5 sinaasappel (geraspt)
    • olijfolie
    • 8 pita (geroosterd en in parten)
Maros Roosendaal Recept sukadelappen

Bereidingswijze

Breng water aan de kook in een pan. Voeg hier koud water aan toe totdat het water +- 80 graden is. Doe vervolgens de sukade met folie in het water. Haal de sukade na 30 minuten uit de pan, knip de folie open en trek het vlees met 2 vorken los in de jus.

Schep de hummus uit de verpakkingen en verdeel over een grote schaal.

Serveer het vlees op de hummus en bestrooi met granaatappelpitjes, peterselie en geraspte sinaasappelschil. Besprenkel vervolgens met olijfolie.

Serveer samen met de partjes pitabrood.

Eet smakelijk

Tip: serveer met extra kikkererwten en een partje sinaasappel.

Bron: Lidl

Start typing and press Enter to search

Maros Roosendaal Recept biefstuk salade headerMaros Roosendaal Recept varkensfilet header