Doe de aardappeltjes in een pan met een beetje olie of boter en bak ca. 12 minuten met een snufje peper en zout.
Snijd de uiteinden van de asperges en bestrijk met wat olie. Bestrooi ze met peper en zout. Grill ze in een (grill)pan ongeveer 6 à 7 minuten tot ze strepen hebben of een kleurtje beginnen te krijgen.
Smelt wat kruidenboter in een koekenpan en bak de biefstuk hier in. Schroei hem eerst dicht op hoog vuur en zet daarna het vuur lager en bak nog 3 minuten voor rare, 5 minuten voor medium of 8 minuten voor welldone, afhankelijk van de dikte van het vlees.
Snijd de biefstuk in plakjes van 1 cm dik.
Verdeel de asperges en rucola over 2 borden. Verdeel hier de krieltjes over. Leg de biefstuk hierop en druppel er wat balsamicocrème over en bestrooi met wat picorino kaas snippers.
Tip: Heb je geen balsamicocrème? Gebruik dan wat balsamico azijn.
Salade met biefstuk en asperges2022-05-022022-05-02https://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2018/04/4279-maros-logo-nieuw-wit.pngMaros Roosendaalhttps://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2022/05/maros-roosendaal-recept-salade-biefstuk-header.jpg200px200px