Spaghetti met kaas en reepjes speklap

Ingrediënten (4 personen)
    • 300 gr spaghetti
    • 3 el olijfolie
    • 1 schaal speklapjes
    • 1 bakje champignons
    • 500 gr broccoli
    • 100 gr gemalen oude kaas
Speklappen Maros roosendaal slager

Bereidingswijze

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Snijd de broccoli in roosjes en de steel in plakjes. Snijd of knip de speklappen in reepjes van ongeveer 1cm.

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan. Bak de reepjes speklap in 5 min. bruin en gaar. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Voeg de broccoli toe en roerbak in 8 min. beetgaar.

Schep de spaghetti om met het spek-groentemengsel en de helft van de kaas. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en bestrooi met de rest van de kaas.

Eet smakelijk

Bron: Albert Heijn

Start typing and press Enter to search

kipgehakt Maros roosendaal slager headerProcureur Maros roosendaal slager header