Taco’s met gyros

Ingrediënten (4 personen)
    • 1 verse mango
    • 2 el zonnebloemolie
    • 300 g gyrosreepjes
    • 400 g verse Mexicaanse roerbakgroente
    • 10 el salsa hot
    • 12 tacoschelpen
    • 200 g eikenbladslamelange
Maros Roosendaal recept Gyros

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de mango. Snijd het vruchtvlees los van de pit en snijd in stukjes.

Verhit de olie in een wok roerbak de gyrosreepjes 3 min. Voeg de groenten toe en bak 4 min. mee. Voeg de mango toe en bak nog 1 min. Roer de salsasaus erdoor.

Verwarm ondertussen de tacoschelpen volgens aanwijzingen op de verpakking. Leg de taco’s op 4 borden en vul met sla. Verdeel het vlees-groentemengsel en de rest van de salsasaus over de sla in de tacoschelpen. Serveer de rest van de groenten erbij.

Eet smakelijk!!

Bron: Albert Heijn

Start typing and press Enter to search

recept karbonades met champignonroomsaus, broccoli en rijstRecept traybake met kippendij Maros Roosendaal slager