Boterham met Tartare d’Anvers

Ingrediënten (4 personen)
    • 250 gr biefstuk
    • 80 gr Parmezaanse kaas
    • 2 handenvol rucola
    • 1 stengel witte selder
    • 4 dikke sneden bruin brood
    • 1 el extra vierge olijfolie
    • peper en zout
Recept Maros Roosendaal tartaar-danvers

Bereidingswijze

Snijd de biefstuk in hele dunne lange plakjes van een paar millimeter dik. Vervolgens ga je elke plakje weer in de lengte in dunne reepjes snijden. Als laatste snijd je deze reepjes nu in kleine blokjes. Hoe kleiner, hoe beter!

Schaaf de kaas in schilfers. Snij de rucola en selder fijn.

Meng de biefstuk met de kaas, rucola en selder.

Breng op smaak met peper en zout.

Breng het mengsel rijkelijk aan op het brood en besprenkel met wat extra vierge olijfolie.

Eet smakelijk!

Start typing and press Enter to search

Recept Maros Roosendaal bavetteMaros recept Fricandeau met een kaneel appelvulling