Pel de knoflook en pers deze uit. Snijd de uiteindes van de sugarsnaps en verwijder de ‘draad’. Was de broccoli en snijd in kleine hapklare roosjes.
Verhit een scheut (sesam)olie in de wok, op hoog vuur. Bak hierin de biefstuk reepjes rondom aan gedurende 2 minuten. Voeg de knoflook toe en bak mee gedurende 1 minuut.
Vervolgens voeg je de sugarsnaps en broccoliroosjes toe en bak deze rondom aan gedurende 2 minuten.
Schenk een scheut teriyakisaus toe en roerbak deze kort mee om op te warmen. Voeg tot slot de taugé toe en wok gedurende 2 minuten om deze beetgaar te maken.
Breng op smaak met zout & peper en serveer direct.
Taughetti met biefreepjes in Teriyaki saus2024-05-032024-05-03https://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2018/04/4279-maros-logo-nieuw-wit.pngMaros Roosendaalhttps://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2022/03/maros-roosendaal-recept-biefreepjes-header.jpg200px200px