Taughetti met biefreepjes in Teriyaki saus

Ingrediënten (4 personen)
    • 400–500 gram biefreepjes met groente
    • 4 teentjes knoflook
    • 400 gr sugarsnaps
    • 800 gr broccoli
    • 200 gr tauge
    • Teriyaki saus
    • (Sesam)olie
    • Peper en zout
Maros Roosendaal Recept biefreepjes

Bereidingswijze

Pel de knoflook en pers deze uit. Snijd de uiteindes van de sugarsnaps en verwijder de ‘draad’. Was de broccoli en snijd in kleine hapklare roosjes.

Verhit een scheut (sesam)olie in de wok, op hoog vuur. Bak hierin de biefstuk reepjes rondom aan gedurende 2 minuten. Voeg de knoflook toe en bak mee gedurende 1 minuut.

Vervolgens voeg je de sugarsnaps en broccoliroosjes toe en bak deze rondom aan gedurende 2 minuten.

Schenk een scheut teriyakisaus toe en roerbak deze kort mee om op te warmen. Voeg tot slot de taugé toe en wok gedurende 2 minuten om deze beetgaar te maken.

Breng op smaak met zout & peper en serveer direct.

Eet smakelijk

Bron: Betty’s Kitchen

Start typing and press Enter to search

Recept Maros Roosendaal kipsatevleese nasi headerMaros Roosendaal Recept kippendij