Pita shoarma met rauwkost

Ingrediënten en benodigdheden
    • 500 gram shoarmavlees
    • 8 pitabroodjes
    • 200 g gesneden ijsbergsla
    • 200 g radijsjes
    • 1 komkommer
    • 8 el knoflooksaus
    • ½ el water
Recept shoarma

Bereidingswijze

Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de shoarma zonder boter of olie in 8 min. bruin en gaar.

Rooster ondertussen de pitabroodjes in de broodrooster. Snijd de radijs in plakjes en de komkommer in dunne reepjes (julienne). Meng de helft van de sla met de helft van de radijs en de helft van de komkommer.

Meng ¼ van de knoflooksaus met het water en meng door de salade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de broodjes open en vul met de rest van de sla, de shoarma, de rest van de komkommer en de rest van de radijs. Besprenkel met de rest van de knoflooksaus.

Eet smakelijk!

Start typing and press Enter to search

Maros Roosendaal Recept cordon bleu uitgelicht