Verstegen kruiden assortiment nóg puurder en smaakvoller!

Er wordt steeds meer van u en uw producten gevraagd. Zeker als het gaat om verantwoorde voeding. Consumenten eten en kiezen steeds bewuster. Dat is geen hype, maar een blijvende ontwikkeling. Verstegen helpt u graag om daaraan te kunnen blijven voldoen. Daarom voeren we al jaren het Pure label. Producten met dit label zijn vrij van declarabele allergenen, vrij van MSG en vrij van fosfaten met daarbij gebruik gemaakt van minimaal hoeveelheid zout en veel smaak door gebruik van kruiden en specerijen. Echt pure producten dus. Tóch is het ons gelukt om het assortiment onder het Pure label nu nóg puurder te maken. En tegelijkertijd smaakvoller. Zo kunt u nog beter inspelen op de vraag van vandaag. En morgen.

Het Pure label

Bij de ontwikkeling van het Pure label is voor ons smaak altijd het uitgangspunt geweest. Hoe we producten nog puurder kunnen maken, zonder concessies te doen aan smaak? Het Pure label was het antwoord. De producten die dit Pure label dragen hebben een geweldige smaak, maar zijn vrij van declarabele allergenen, vrij van MSG en vrij van fosfaten met daarbij gebruik gemaakt van minimaal hoeveelheid zout en veel smaak door gebruik van kruiden en specerijen.

  • Vrij van declarabele allergenen: veel voorkomende allergieën zijn reacties op melk, ei, vis, schaaldieren, noten, pinda, soja of sesamzaad.
  • Vrij van MSG: MSG (mononatriumglutamaat) is wellicht de bekendste smaakversterker. Bij verhoogde inname kan een overgevoeligheidsreactie optreden bij een groep gebruikers die hier gevoelig voor zijn.
  • Minimaal zoutgebruik: te veel zout eten kan leiden tot een hoge bloeddruk. Een hoge bloeddruk verhoogt de kans op hart- en vaatziekten.

Wat is er verbeterd?

Toch kan puur altijd puurder. Dat bewijst het vernieuwde Pure label. Naast de eerder genoemde toevoegingen, hebben we nu ook alle additieven, die niet meer gebruikt mogen worden in vleesbereidingen, verwijderd. Bovendien is het gebruik van suikers en aroma’s verder geminimaliseerd. Tegelijkertijd is de smaak sterk verbeterd door het gebalanceerde gebruik van kruiden en specerijen. Dit zorgt voor een enorme smaakverbetering en dus ook voor een nieuwe dosering. Het resultaat is een label dat nog beter past bij de behoefte van
de bewuste consument. Puurder en smaakvoller. Pure, de nieuwe standaard
Het vernieuwde Pure label is ons antwoord op gezondheidstrends, op de internationale behoefte van zoutreductie in producten en houdt rekening met voedselallergieën en -intoleranties. Het vormt bovendien de leidraad voor alle nieuwe ontwikkelingen en productconcepten van Verstegen. Zo helpen we food professionals, zoals u, om de mooiste smaken te creëren met de puurste ingrediënten. En laten we zien dat verantwoord en lekker heel goed samengaan.

Start typing and press Enter to search