Cheese steak sandwich

Ingrediënten (4 personen)
    • 500 gr rib-eye
    • 8 plakken provolone of cheddar
    • 8 afbakbroodjes
    • 2 grote uien
    • 2 geroosterde paprika’s
    • zout en peper
Recept ribeye maros Roosendaal

Bereidingswijze

Leg de ribe-eye voor 30 minuten in de vriezer. Hierdoor kun je het vlees in zo dun mogelijk snijden.

Verwarm de oven voor de broodjes volgens de verpakking.

Snijd de uien in ringen, laat 8 geroosterde paprika’s uitlekken en snijd in reepjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui en paprika op niet al te hoog vuur 5 min.

Snijd ondertussen het vlees in hele dunne plakjes en breng op smaak met zout en peper. Doe de broodjes in de oven en bak ze de minimale tijd dat op de verpakking staat. Bak het vlees na 5 minuten kort mee totdat het is dichtgeschroeid.

Haal de broodjes uit de oven en beleg met vlees, paprika, ui en plakjes provolone of cheddar. Schuif dan de broodje nog 2-3 min. in de oven zodat de kaas smelt.

Serveer de Cheese steak met een kopje soep of een frisse salade.

Eet smakelijk!

Bron: Lekker en Simpel

Start typing and press Enter to search

Maros nieuwsitem verstegen headerMaros Roosendaal Recept hachee hacheevlees