Maak kennis met Milou

Even voorstellen: Milou

U bent vast al eens door haar geholpen: onze jongste collega Milou. Sinds eind februari versterkt zij ons team vier dagen in de week. “Mijn moeder kwam al regelmatig bij Maros Roosendaal en had gezien dat ze hier op zoek waren naar een nieuwe collega. Toen werkte ik nog bij een bakkerij en daarvoor in de horeca. Ik heb ooit een opleiding tot dierenverzorger gedaan, maar ik miste daar het contact met mensen. Vanaf dat moment wist ik dat ik niets anders wil dan contact met klanten en mensen om me heen.”

De temperatuur van de slagerij is even wennen.

Het grootste verschil tussen het werken in de bakkerij en de slagerij vindt Milou toch wel de temperatuur. “In het begin was het wel even wennen. Van de warme bakkerij naar de koude slagerij. Maar we lopen hier veel en het is lichamelijk ook wel wat zwaarder werk. Ondertussen ben ik er al wel aan gewend. We hebben het hier ook gezellig met elkaar. De sfeer is goed en ik heb leuke collega’s.”

Als medewerkster in de slagerij zijn we natuurlijk benieuwd welk stukje vlees Milou zelf graag eet. “Af en toe vind ik een goed biefstukje heerlijk, maar ik ben vooral een liefhebber van kip en speklapjes.”

Heeft u Milou nog niet in onze winkel gezien? Kom dan eens langs en geniet net als haar ook van onze heerlijke kip of een mals biefstukje op zijn tijd.

 

maros-roosendaal-milou

Start typing and press Enter to search

Maros Roosendaal Recept hachee hacheevleesMaros Roosendaal Recept kippendij