Gezellig gourmetten

Het is alweer snel donker en de tijd van barbecueën ligt voor de meeste mensen alweer achter ons. Daarom brengen we de sfeer weer naar binnen. En wat is er dan gezelliger dan met het hele gezin, of met vrienden uitgebreid gourmetten?

Het grote voordeel van gourmetten is dat u niet een halve dag in de keuken hoeft te staan om een lekkere maaltijd te bereiden. Natuurlijk, een beetje snijwerk is wel nodig, maar daar houdt het al wel gauw mee op. Iedereen bakt zijn of haar eigen stukje vlees aan tafel en er is aandacht voor allemaal. Daarom is gourmetten bij veel mensen ook zo populair.

 

Gourmetschotel

Omdat we de kamer niet vol met rook willen hebben, bestaat een gourmetschotel uit mager vlees. Zo vindt u er meestal lekkere biefstukjes, varkensoesters, kipfilets, kipreepjes of een paar satéetjes. Die roken niet zo en zijn lekker snel klaar.
Gourmetschotels zijn vanaf 4 personen te bestellen in de winkel of op de speciale gourmetpagina op onze website.

 

Hapjespan of tafel-BBQ

De echte barbecue-liefhebber die geen zin meer heeft om dat buiten in de kou te doen, gebruikt in deze periode een tafelbarbecue. Compact en handelbaar, voor op tafel of onder de afzuigkap. Vraag ons in de winkel gerust naar de vleessoorten die u hiervoor het beste kunt gebruiken.
Heeft u een feestje en wilt u lekker warm snacken? Dan is onze hapjespan een makkelijke oplossing. Met vier vooraf geselecteerde vleessoorten of zelf samengesteld is de hapjespan bij elk feestje een succes.

 

Winterse kost

In de aanloop naar de winter komen de ingrediënten voor stamppot en stoofschotels weer op het boodschappenlijstje terecht. Verse worst, speklapjes, stoofvlees en heerlijk malse schouderkarbonades mogen dan niet ontbreken. Zoals u van ons gewend bent zijn ook deze heerlijke vleessoorten bij ons altijd scherp geprijsd en altijd vers bereid in onze eigen ambachtelijke slagerij.
Heeft u ook weer zin in de donkere avondjes met familie of vrienden? Bestel dan uw gourmet-pakket of hapjespan op onze website of kom even langs in de winkel.

Start typing and press Enter to search

Maros Roosendaal Recept kapsalon header