Ingrediënten (10 burgertjes) 250 gr gehakt 3 el paneermeel 1 ei scheutje ketchup 1 tl paprikapoeder 1 tl tijm 1 tl peterselie 1 ananas 5 plakjes cheddar mini bolletjes Bereidingswijze Meng het gehakt met de paneermeel, ei, ketchup en kruiden. Snijd de ananas in dunne plakken/schijven. Vorm met je handen kleine burgertjes en leg alle rauwe burgertjes op een bord, en serveer ze op tafel tijdens het gourmetten. Bak de burgertjes in een beetje olie in een gourmetpannetje. Als het burgertje bijna klaar is, leg je een plakje kaas en een schijfje ananas erop. Laat dit even smelten. Serveer op een broodje met sla, tomaat en saus. Eet smakelijk! BEKIJK ONZE ACTIES MINI HAMBURGERS HAWAII2021-05-072021-05-07https://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2018/04/4279-maros-logo-nieuw-wit.pngMaros Roosendaalhttps://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2021/05/mini-hamburger-hawaii-img_2321.jpg200px200px