Ingrediënten en benodigdheden
-
- 500 gram shoarmavlees
- 5 stuks pitabroodjes
- 1 stuk ijsbergsla
- 2 stuks paprika
- 1 ui
- Knoflooksaus
Zet de oven aan voor de pita broodjes zoals op de verpakking staat aangegeven.
Pel de bladeren van de ijsbergsla. Was ze goed en snijdt de ijsbergsla in zo dun mogelijke reepjes.
Maak paprika’s en de ui schoon en snijdt ze in dunne reepjes.
Bak het shoarmavlees in 10 min gaar in een hapjespan of wok.
Voeg de paprika en de ui toe en bak 3-5 min mee.
Snijd de pitabroodjes doormidden en vul de helft met het vlees.
Leg hierboven de sla en doe er wat knoflooksaus naar keuze op.
Pita Shoarma2023-09-082023-09-08https://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2018/04/4279-maros-logo-nieuw-wit.pngMaros Roosendaalhttps://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2021/02/shoarma-lam-pita-uitgelicht-klein.jpg200px200px