Varkensfilet met ketjapsaus

Ingrediënten (4 personen)
    • 500 gram varkensfilet in blokjes gesneden
    • 2 el olie
    • 2 teentjes knoflook fijngehakt
    • 1 rode peper in kleine stukjes gesneden, zaden eruit
    • 3 cm gember geraspt
    • 2 el ketjap manis
    • 2 el ketjap medja
    • 250 ml slagroom
    • 6 el kokos geraspt
    • 2 el limoensap
Maros Roosendaal Recept varkensfilet

Bereidingswijze

Verhit een wok op hoog vuur.

Doe de olie in de hete pan en bak het vlees in 3 tot 5 minuten tot heet goudbruin is. Haal het vlees met de schuimspaan uit de pan en leg even op een bord.

Doe de knoflook, gember en peper in de wok en roerbak gedurende 2 minuten.

Doe het vlees weer terug in de wok. Voeg de ketjap Manis, ketjap Medja, slagroom en geraspte kokos toe.

Sudder het vlees op de laagste stand, gedurende 60 minuten.

Roer het limoensap erdoor en serveer meteen.

Eet smakelijk

Bron: byandreajanssen

Start typing and press Enter to search

Maros Roosendaal Recept sukadelappen headerMaros Roosendaal Recept schnitzel header