Leg de speklapjes in een schaal en bestrooi met zout. Meng alle ingrediënten voor de marinade en giet over het vlees. Wentel de speklappen een paar keer door de marinade en laat afgedekt minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 220ºC.
Wentel de speklappen een paar keer door de marinade en laat afgedekt minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
Leg de speklapjes op een rooster met bakpapier en schuif er een bakplaat onder tegen het lekken. Bak de speklapjes in het midden van de oven in circa 15 minuten. Keer om en bak in nogmaals 15 minuten bruin en gaar.
Neem ze uit de oven, leg ze op een plank en snijd eventueel in stukken.
Sticky speklapjes American style2021-09-132021-10-25https://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2018/04/4279-maros-logo-nieuw-wit.pngMaros Roosendaalhttps://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2021/09/sticky-speklapjes-american-stylen.jpg200px200px