Zoetzure ribkarbonade met rijst

Ingrediënten (4 personen)
    • 300 gr witte rijst
    • 3 cm verse gember
    • 2 tenen knoflook
    • 300 gr ribkarbonade
    • 3 el zonnebloemolie
    • 350 gr roerbakmix
    • 240 ml woksaus sweet & sour
    • 100 gr taugé
    • 6 takjes verse koriander
Recept zoetzure ribkarbonade met rijst

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de knoflook fijn. Snijd de karbonades in repen.

Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de gember, knoflook en roerbakmix toe en bak 4 min. op hoog vuur. Voeg de saus toe en warm 4 min. mee. Meng de taugé door de saus en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Bestrooi met de koriander en serveer met de rijst.

Eet smakelijk

Bereidingstip: je kunt dit recept helemaal maken met biologische producten!

Bron: Albert Heijn

Start typing and press Enter to search

Runderlappen maros roosendaalrunderbraadworst Maros roosendaal slager