Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de knoflook fijn. Snijd de karbonades in repen.
Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de gember, knoflook en roerbakmix toe en bak 4 min. op hoog vuur. Voeg de saus toe en warm 4 min. mee. Meng de taugé door de saus en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bestrooi met de koriander en serveer met de rijst.
Eet smakelijk
Bereidingstip: je kunt dit recept helemaal maken met biologische producten!
Zoetzure ribkarbonade met rijst2025-01-032025-01-03https://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2018/04/4279-maros-logo-nieuw-wit.pngMaros Roosendaalhttps://www.maros-roosendaal.nl/wp-content/uploads/2022/08/maros-roosendaal-recept-zoetzure-ribkarbonade-uitgelicht.jpg200px200px